Sierhekwerk

Degelijk kwaliteits sierhekwerk. Direct van de producent. Goedkoper kan echt niet!

Producten
Ons assortiment bestaat uit 2 verschillende types sierhekwerken, namelijk het Standaard en Classic. Beide types zijn verkrijgbaar in 3 hoogtes (60, 80 en 100cm). Helaas is het niet mogelijk om onze producten op maat te laten maken, wel kunt u zelf of de monteur het hekwerk ter plekke op maat slijpen. Het standaard sierhekwerk assortiment bestaat uit palen, hekken, poortjes, dubbele inrijpoorten en diverse accessoires.

Garantie
Bij Interflex kunt u rekenen op robuuste kwaliteit. Onze producten kunnen tegen een stootje. Om dat vertrouwen ook aan u te laten blijken, geven wij maar liefst 5 jaar garantie op de coating van al onze hekwerken, poorten en palen.

Levertijd en RAL kleuren
Al onze product(en) zijn veelal uit voorraad leverbaar in 3 standaard RAL kleuren, namelijk:

  • Blauw RAL 5011
  • Groen RAL 6009
  • Zwart RAL 9005

Wilt u uw product(en) toch liever in een andere RAL kleur, geen probleem! Uw gewenste RAL kleur kunt u via de webshop aan ons doorgeven. De levertijd van producten met een speciale RAL kleur is ca. 6 á 8 weken.

Coating
Wij willen alleen het beste voor u, daarom laten wij ons hekwerk verzinken en (poeder)coaten bij een specialist (in Nederland). Hierdoor is uw hekwerk verzekerd van de beste bescherming!

Montage
Ook de montage van uw hekwerk kunnen wij voor u verzorgen (in Nederland), prijs op aanvraag.
[email protected]; of +31(0)544 - 373462