Garagedeuren

Degelijk kwaliteits garagedeuren. Direct van de producent. Goedkoper kan echt niet!

Wij verkopen onze eigen merk (Interflex) garagedeuren. Onze garagedeuren bestaan uit Kingspan panelen (uit België) en worden (gedeeltelijk) geassembleerd in onze eigen productie in Polen.

Voor een eventuele elektronische besturing heeft u bij ons de keuze uit het merk Camé (Italiaans merk = degelijke kwaliteit) en Marantec (Duits merk = topkwaliteit).

De kwaliteit van onze deuren is te vergelijken met de bekende merken zoals Hörmann en Crawford. Echter, daar wij rechtstreeks vanuit onze productie verkopen zijn wij een stuk goedkoper.

Garantie
Maar liefst 2 jaar garantie op alle elementen van de garagedeur! 1 jaar garantie op de (eventuele) elektronische aandrijving (Camé of Marantec). De standaard veren hebben een levensduur van minimaal 15.000 cycli (open en dicht = 1 cyclus).

Maatwerk
Al onze garagedeuren kunnen tegen de standaard lage prijzen voor u op maat worden gemaakt. Oftewel, een garagedeur met speciale afmetingen is niet duurder dan een garagedeur met standaard afmetingen. Wilt u een op maat gemaakte garagedeur, kies dan gewoon de eerstvolgende grotere maat (houdt wel rekening met zowel de breedte als hoogte).

Levertijd
Al onze garagedeuren (standaard en maatwerk) worden binnen 3 á 4 weken geleverd. Montage Voor € 400,- kunnen wij ook de montage van uw garagedeur voor u verzorgen (in Nederland).