Blokhutten

'Uit het goede hout' - zowel letterlijk als figuurlijk van toepassing op Interflex

Letterlijk gezien de kwaliteit van het hout (onder goed bosbeheer gegroeid en gekapt en hoogwaardig behandeld) van de Interflex-blokhutten. Figuurlijk is het van toepassing op de Interflex filosofie en organisatie; vanaf het moment dat Interflex aanwezig was in deze markt was het doel om een goed product in de markt te zetten, betreffende kwaliteit en prijs, maar ook zeker wat betreft de modellen en stijl. Zo is Interflex langzaam uitgegroeid tot één van de trendzetters in de markt, wiens producten graag door de dealers en particulieren worden gekocht.

De ‘voorlopersfunctie’ maakt dat veel particulieren zelfs vragen om Interflex-producten. Achter deze filosofie staat ook een organisatie die, met energie en ideeën (en met de slogan ‘een goede gids loopt voorop’ in het achterhoofd) zorgt voor een zo perfect mogelijk programma, verkoop, leveringen en eventuele nazorg. Het blijft tenslotte mensenwerk en een product uit natuurlijk materiaal.

Als klant krijgt u daardoor de keuze uit een mooi programma, in diverse uitvoeringen mogelijk (blank, geïmpregneerd of gecoat of zelfs helemaal kant-en-klaar naar uw wens. Kwalitatief uitstekend en zeker niet te duur. We maken u de keus zo toch makkelijk?

Klik hier om de brochure te downloaden